Historie, fodbold & sydlandsk charme

Spaniens hovedstad Madrid er en af de mest overraskende byer i Europa og muligvis en af verdens mest livlige, hvilket I får mulighed for at opleve på en studietur til byen. Europas højest beliggende storby byder på brede boulevarder, små tapasbarer, kunst og kultur, shopping og ikke mindst fodbold i verdensklasse. Et af Madrids populære grønne områder er Madrids Central Park – Parque Del Buen Retiro, der er et grønt og roligt område. Midt i parken findes en sø, hvor det er muligt at leje en båd og sejle rundt i solen.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Studietur til Madrid

Madrid m/fly 5 dage/4 nætter
Fra kr. 2.340,- pr. person

Prisliste

MADRIDFLY (5 dage/4 nætter)
Pr. person fraLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Mad Hostel23401903105230
Apt. Mayor Centro23601953075220

Prisen inkluderer (FLY):

 • Flyrejse København – Madrid t/r inkl. skat- og lufthavnsafgifter
 • 1 stk. bagage + håndbagage
 • 4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser
 • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før man bestiller – jo billigere bliver prisen!

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Mulighederne er mange.

OBS! Vi tager forbehold for pristillæg i perioder med store begivenheder i Madrid!


Det siger vores kunder

Vi havde en yderst vellykket tur til Madrid. Dejligt hotel, søde og hjælpsomme medarbejdere, fantastisk placering og gode værelser. Rent og velholdt.
– Aalborg Katedralskole

Læs mere feedback her

Besøgsprogram for studietur til Madrid

Mulighederne er mange i Madrid. På jeres studietur kan I blandt andet opleve:

Parque Retiro – Madrid er én af de mest grønne byer, der har flere træer og grønne arealer end nogen anden by i Europa. Med hele 118 hektarer er Parque Retiro hovedstadens største park.
Museum Prado
– Madrids verdensberømte kunstmuseum med værker af store kunstnere. På museet er der udstillinger af skulpturer, tegninger, mønter og andre former for kunst, men det er især den store samling af malerier, der gør museet berømt verden over.
Stadion Santiago Bernabeo – Fodboldklubben Real Madrids hjemmebane. Kan du lide fodbold, er dette pragtstadion med plads til mere end 80.000 tilskuere uden tvivl et besøg værd.
Det Kongelige Palads – midt i byen finder man det flotte og storslåede palads med over 3000 værelser. Det er den spanske kongefamilies tidligere residens, og det er et af de tørste paladser i Vesteuropa. Paladset er blandt andet kendt for sit luksuriøse interiør samt en samling af kunst, våben, rustninger mm.
Plaza Mayor – Madrids smukkeste plads omringet af smukke bygninger med ikke færre end 237 balkoner, som vender ud mod pladsen. Pladsen er gennem årene blevet brugt til eksempelvis markeder og fejringer af store begivenheder, og i dag er der især kunstnere, butikker, restauranter, barer og caféer.
Den gamle bydel – La Latina og El Rastro er Madrids to ældste bydele. La Latina er et af de mest autentiske kvarterer med dens middelalderlige gader. I El Rastro er der et stort loppemarked hver søndag.
Tyrefægterarenaen Ventas – Et imponerende værk med plads til over 23.000 tilskuere. Las Ventas betragtes som Spaniens bedste tyrefægterarena. En rundtur anbefales, hvad enten man er til tyrefægtning eller ej.
Puerta del sol – Madrids centrum og en af de mest kendte samt travle pladser i byen. Pladsen støder op til gågaden med masser af butikker.

Fagprogram:

 • Bryggeri
 • Parfume- og kosmetik fabrik
 • Skole for tyrefægtere
 • Mælkefabrik
 • Whisky destilleri
 • Bilfabrikken Peugeot
 • Børnehave
 • Besøg på vingårde uden for byen med mulighed for vinsmagning

 

Studietur til Madrid Studietur til Madrid

Indkvartering i Madrid

 

Mad Hostel
c/de la Cabeza 24, 28012 Madrid
Tel. +34 91 506 4840

Charmerende vandrerhjem beliggende i hjertet af Madrid. Vandrerhjemmet har fællesrum med TV, billard og bar. Desuden er der en hyggelig tagterrasse. Døgnåben reception med PC og gratis Wi-Fi. Værelserne er fordelt på 1-, 2-, 4- og 6-sengsværelser. Der tilbydes hovedsagelig værelser uden bad/toilet – disse findes på gangene. Dog er der også få værelser med privat bad/toilet. Alle værelser har aircondition og sikkerhedsbokse. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.

Basispris 4-6-sengsværelser uden bad/toilet. Tillæg for mindre værelser samt værelser med bad/toilet.

Lavsæson: 01.11.18 – 31.03.19 / Højsæson: 01.04.19 – 31.10.19

Apartamentos 2

Apartamentos Mayor Centro
c/Esparteros 6, 28012 Madrid
Tel. +34 91 532 0671

2-7-personers lejligheder beliggende i hjertet af Madrid mellem Plaza Mayor og Puerto del Sol. Alle lejligheder er udstyret med privat bad/toilet, fuldt udstyret køkken, hårtørrer, TV, aircondition og gratis trådløst internet. Døgnåben reception i grundetagen. Sengelinned og håndklæder er inkluderet. Prisen er baseret på fyldte lejligheder.

Lavsæson: 06.11.18 – 05.04.19 / Højsæson:  06.04.19 – 31.10.19