Tag på studietur til Madrid - sydlandsk charme
Priser fra kr. 2.315,- pr. person

På en studietur til Madrid får I mulighed for at opleve en af de mest overraskende byer i Europa og muligvis en af verdens mest livlige.

Spaniens hovedstad byder på brede boulevarder, små tapasbarer, kunst og kultur, shopping og ikke mindst fodbold i verdensklasse. Et af Madrids populære grønne områder er Madrids Central Park – Parque Del Buen Retiro, der er et grønt og roligt område. Midt i parken findes en sø, hvor det er muligt at leje en båd og sejle rundt i solen.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Madrid?

Mulighederne er mange i Madrid. På jeres studietur kan I blandt andet opleve:

Studietur til Madrid

Prado-museet

Madrids verdensberømte kunstmuseum med værker af store kunstnere. Det er især den imponerende samling af malerier, der gør museet berømt.

Studietur til Madrid

Retiro-parken

Madrids største og mest populære park. Her er masser at se på; monumenter, springvand, søer, kunstgallerier og et ikonisk krystalpalads. 

Studietur til Madrid

Stadion Santiago Bernabeo

Fodboldklubben Real Madrids hjemmebane. Kan I lide fodbold, er dette pragtstadion med plads til mere end 80.000 tilskuere uden tvivl et besøg værd.

Studietur til Madrid

Plaza Mayor

Madrids smukkeste plads, der benyttes til bl.a. markeder og fejringer af store begivenheder. Her findes et væld af butikker, restauranter og caféer.

Studietur til Madrid

Det Kongelige Palads

Den spanske kongefamilies tidligere residens. Paladset er bl.a. kendt for sit luksuriøse interiør samt en samling af kunst, våben og rustninger.

Studietur til Madrid

Gran Via

Madrids kendte og livlige butiksgade med internationale modebutikker, biografer, teatre og barer. Her findes noget for enhver smag.

Studietur til Madrid

Mercado San Miguel

Et af Madrids ældste markeder med friske varer, en livlig stemning og elegant arkitektur. Markedshallen er opført i Beaux Arts-stil og består af 33 boder.

Tyrefægterarenaen Las Ventas

Et imponerende bygningsværk med plads til over 23.000 tilskuere. Las Ventas betragtes som Spaniens bedste tyrefægterarena.

 

Fagprogram:

  • Bryggeri
  • Parfume- og kosmetik fabrik
  • Skole for tyrefægtere
  • Mælkefabrik
  • Whisky destilleri
  • Bilfabrikken Peugeot
  • Børnehave
  • Besøg på vingårde uden for byen med mulighed for vinsmagning

Indkvartering på studietur til Madrid

Studietur til Madrid

Motion Hostel Gran Via
Calle Mesonero Romanos, 7, Madrid 28013

Hostel beliggende nær ved den store boulevard Gran Via og kun 250 m. fra Puerta del Sol. Værelserne er alle med eget bad/toilet og hårtørrer. Flersengsværelserne er med køjesenge. Hostellet tilbyder endvidere gratis wi-fi i fællesområderne og døgnåben reception. Sengelinned er inkl., men håndklæder skal medbringes.

Morgenmaden består af varme drikke, juice, morgenmadsprodukter, brød, muffins, småkager, marmelade og smør.

Studietur til Madrid

The Hat Madrid Youth Hostel
C/ IMPERIAL 9, MADRID
Tel. +34 91 772 85 72

Hostel beliggende i den historiske del af byen, mindre end 100 m. fra Plaza Mayor. Alle værelser er med eget bad/toilet. Gratis wi-fi. Sengelinned er inkl., men håndklæder skal medbringes.

Prisliste

MADRIDFLY (5 dage/4 nætter)
Pr. person fraLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Motion Hostel Gran Via2.3151953.065195
The Hat Hostel2.4652353.395280

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark– Madrid t/r inkl. skat- og lufthavnsafgifter
1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før man bestiller – jo billigere bliver prisen! Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Mulighederne er mange.

OBS! Vi tager forbehold for pristillæg i perioder med store begivenheder i Madrid!

Det siger vores kunder

Vi havde en yderst vellykket tur til Madrid. Dejligt hotel, søde og hjælpsomme medarbejdere, fantastisk placering og gode værelser. Rent og velholdt.
– Aalborg Katedralskole

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!