Tag på studietur til Madrid - sydlandsk charme
Priser fra kr. 2.470,- pr. person

På en studietur til Madrid får I mulighed for at opleve en af de mest overraskende byer i Europa og muligvis en af verdens mest livlige.

Spaniens hovedstad byder på brede boulevarder, små tapasbarer, kunst og kultur, shopping og ikke mindst fodbold i verdensklasse. Et af Madrids populære grønne områder er Madrids Central Park – Parque Del Buen Retiro, der er et grønt og roligt område. Midt i parken findes en sø, hvor det er muligt at leje en båd og sejle rundt i solen.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisliste

MADRIDFLY (5 dage/4 nætter)
Pr. person fraLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Cats Chill Out Hostel2.0401002.910160
Apt. Mayor Centro2.4702103.210235

Prisen inkluderer:

Flyrejse København – Madrid t/r inkl. skat- og lufthavnsafgifter
1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før man bestiller – jo billigere bliver prisen! Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Mulighederne er mange.

OBS! Vi tager forbehold for pristillæg i perioder med store begivenheder i Madrid!

Det siger vores kunder

Vi havde en yderst vellykket tur til Madrid. Dejligt hotel, søde og hjælpsomme medarbejdere, fantastisk placering og gode værelser. Rent og velholdt.
– Aalborg Katedralskole

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Madrid?

Mulighederne er mange i Madrid. På jeres studietur kan I blandt andet opleve:

Studietur til Madrid

Prado-museet

Madrids verdensberømte kunstmuseum med værker af store kunstnere. Det er især den imponerende samling af malerier, der gør museet berømt.

Studietur til Madrid

Retiro-parken

Madrids største og mest populære park. Her er masser at se på; monumenter, springvand, søer, kunstgallerier og et ikonisk krystalpalads. 

Studietur til Madrid

Stadion Santiago Bernabeo

Fodboldklubben Real Madrids hjemmebane. Kan I lide fodbold, er dette pragtstadion med plads til mere end 80.000 tilskuere uden tvivl et besøg værd.

Studietur til Madrid

Det Kongelige Palads

Den spanske kongefamilies tidligere residens. Paladset er bl.a. kendt for sit luksuriøse interiør samt en samling af kunst, våben og rustninger.

Studietur til Madrid

Gran Via

Madrids kendte og livlige butiksgade med internationale modebutikker, biografer, teatre og barer. Her findes noget for enhver smag.

Studietur til Madrid

Det nationale arkæologiske museum

Museet tager jer på en rejse gennem Spaniens historie. Fra potteskår og kranier fra stenalderen til håndvåben og kunstgenstande fra 1800-tallet.

Studietur til Madrid

Plaza Mayor

Madrids smukkeste plads, der benyttes til bl.a. markeder og fejringer af store begivenheder. Her findes et væld af butikker, restauranter og caféer.

Studietur til Madrid

Mercado San Miguel

Et af Madrids ældste markeder med friske varer, en livlig stemning og elegant arkitektur. Markedshallen er opført i Beaux Arts-stil og består af 33 boder.

Tyrefægterarenaen Las Ventas

Et imponerende bygningsværk med plads til over 23.000 tilskuere. Las Ventas betragtes som Spaniens bedste tyrefægterarena.

 

Fagprogram:

  • Bryggeri
  • Parfume- og kosmetik fabrik
  • Skole for tyrefægtere
  • Mælkefabrik
  • Whisky destilleri
  • Bilfabrikken Peugeot
  • Børnehave
  • Besøg på vingårde uden for byen med mulighed for vinsmagning

Indkvartering på studietur til Madrid

Cats Hostel Madrid Sol
Calle Cañizares, 6 28012 Madrid
Tel. +34 91 369 2807

Charmerende vandrerhjem beliggende i hjertet af Madrid. Vandrerhjemmet har fællesrum med TV, billard og bar. Desuden er der en hyggelig tagterrasse. Døgnåben reception med PC og gratis wi-fi. Værelserne er fordelt på 1-, 2-, 4- og 6-sengsværelser. Der tilbydes hovedsagelig værelser uden bad/toilet – disse findes på gangene. Dog er der også få værelser med privat bad/toilet. Alle værelser har aircondition og sikkerhedsbokse. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.

Basispris 4-6-sengsværelser uden bad/toilet. Tillæg for mindre værelser samt værelser med bad/toilet.

Lavsæson: 01.11.20 – 28.02.21 / Højsæson: 01.03.21 – 31.10.21

Apartamentos Mayor Centro
c/Esparteros 6, 28012 Madrid
Tel. +34 91 532 0671

2-7-personers lejligheder beliggende i hjertet af Madrid mellem Plaza Mayor og Puerto del Sol. Alle lejligheder er udstyret med privat bad/toilet, fuldt udstyret køkken, hårtørrer, TV, aircondition og gratis trådløst internet. Døgnåben reception i grundetagen. Sengelinned og håndklæder er inkluderet. Prisen er baseret på fyldte lejligheder.

Lavsæson: 01.11.20 – 15.04.21 / Højsæson:  16.04.21 – 31.10.21

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!