Oplev en by med ekstremer

Her finder man det imponerende tårn Burj Khalifa, der med sine 828 m. er verdens højeste bygning. Ved foden af tårnet ligger Dubai Mall, der med sine 1200 butikker er verdens største shoppingcenter og har en skøjtebane med olympiske mål. Byen har også en indendørs skibakke i storcentret Mall of the Emirates.

Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater. Byen benævnes ofte som Mellemøstens ”Singapore” eller ”Hong Kong”, dels pga. sin økonomi og dels pga. sin fantastiske skyline med himmelstræbende skyskrabere. Klimaet i Dubai svinger fra en meget varm sæson, som strækker sig fra maj til oktober til en mindre varm sæson fra november til april.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Studietur til Dubai

   Dubai m/fly 5 dage/4 nætter
   Fra kr. 4.495,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Dubai t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
  • 4 nætter i 3-sengsværelse på 3-stjernet hotel inkl. halvpension
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsforsikring

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Besøgsprogram

The Dubai Mall med et af verdens største akvarier, indendørs skøjtebane og A380 flysimulator.
Springvandene i Dubai, lige ved Dubai Mall. Verdens største fontæne spiller musik i takt med lysene. De populære shows varer op til 5 minutter.
Tårnet Burj Khalifa, hvor I kan komme op på 148. etage og få en fantastisk udsigt over byen.
Jumeirah Moskeen, et af de smukkeste vartegn i Dubai. Den er stor nok til at tage imod en menighed på 1.200 personer og er den eneste moské i Dubai, hvor ikke-muslimske gæster er velkomne seks dage om ugen. Alle bør bære afdæmpet påklædning, og kvinder skal bære tørklæde under besøget.
ATV- og Off-road tur i ørkenen, hvor I kører på de høje sandbanker.
Alle burde opleve at krydse Dubai Creek på en abra. I kan købe en enkeltbillet eller leje jeres egen abra i en time. The Creek er det oprindelige centrum i byens handelsliv, og den er stadig fyldt med travle både, der sejler frem og tilbage med varer. Om bord på en abra får man set nogle af de ældste dele af byen.
Hop-on / Hop-off tur, som tager jer forbi de vigtigste seværdigheder i Dubai, bla. det 7-stjernede hotel Burj Al-Arab og det 5-stjernede hotel Atlantis beliggende for enden af The Palm med Aquaventure Waterpark og mulighed for at svømme med delfiner.
Ski Dubai, det første indendørs ski-resort i Mellemøsten på 22.500 m2. Prøv kræfter med snow-board og alpint skiløb på skibakker med forskellig sværhedsgrad, mød de majestætiske pingviner og mange andre aktiviteter.
Dubai Museum ligger i det gamle Af-Fahidi Fort fra 1787, der menes at være Dubais ældste bygning. På museet får I indblik i, hvordan dagligdagen i Dubai var, før olien forandrede byen. Her er desuden en specifik sektion om, hvordan livet leves i ørkenen (beduinerne).

 

Studietur til Dubai