Tag på studietur til Dubai - ekstremernes by
Priser fra kr. 4.495,- pr. person

Her finder man det imponerende tårn Burj Khalifa, der med sine 828 m. er verdens højeste bygning. Ved foden af tårnet ligger Dubai Mall, der med sine 1200 butikker er verdens største shoppingcenter og har en skøjtebane med olympiske mål. Byen har også en indendørs skibakke i storcentret Mall of the Emirates.

Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater. Byen benævnes ofte som Mellemøstens ”Singapore” eller ”Hong Kong”, dels pga. sin økonomi og dels pga. sin fantastiske skyline med himmelstræbende skyskrabere. Klimaet i Dubai svinger fra en meget varm sæson, som strækker sig fra maj til oktober til en mindre varm sæson fra november til april.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisen inkluderer (fly):

Flyrejse København – Dubai t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
4 x overnatning i flersengsværelser på 3-stjernet hotel inkl. halvpension
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Dubai?

Studietur til Dubai

Burj Khalifa

Verdens højeste skyskraber, hvor I kan komme op på udsigtsplatformen på 148. etage og få en fantastisk udsigt over byen.

Studietur til Dubai

Springvandene i Dubai

Beliggende ved Dubai Mall. Verdens største fontæne spiller musik i takt med lysene. De populære shows varer op til 5 minutter.

Studietur til Dubai

The Dubai Mall

Kæmpemæssigt shoppingcenter med et af verdens største akvarier, indendørs skøjtebane og A380 flysimulator.

Studietur til Edinburgh

Dubai Miracle Garden

Enestående park med blomsterinstallationer, der forestiller alt fra pyramider til gigantiske påfugle og kendte bygninger.

Studietur til Dubai

Ski Dubai

Det første indendørs ski-resort i Mellemøsten. Prøv kræfter med snowboard og alpint skiløb, og mød de majestætiske pingviner.

Studietur til Dubai

Burj al Arab

Dubais mest luksuriøse hotel og et af byens mest berømte vartegn med sin sejlformede silhouet.

Studietur til Dubai

Dubai Creek

Dubai Creek er det oprindelige centrum i byens handelsliv, og den er stadig fyldt med travle både, der sejler frem og tilbage med varer.

Studietur til Dubai

Jumeirah-moskeen

Et af de smukkeste vartegn i Dubai. Det er den eneste moské i byen, hvor ikke-muslimske gæster er velkomne.

Dubai Museum

Her får I indblik i, hvordan dagligdagen i Dubai var, før olien forandrede byen. Museet ligger i byens formentligt ældste bygning.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!