Oplev Beijing, Suzhou & Shanghai
Priser fra kr. 8.995,- pr. person

Kina er et enestående rejsemål for en studietur, hvor der er mulighed for oplevelser, der rækker langt ud over det sædvanlige. Besøg Beijing – Kinas hovedstad, der gemmer på fantastiske kulturskatte, Suzhou, der er berømt for sine smukke haver samt ikke mindst gigantiske Shanghai, Kinas mægtige metropol.

Kina er verdens mest folkerige stat, og det er et af de få lande, der officielt bekender sig til den kommunistiske ideologi. Landet har en unik historie og en særdeles spændende kultur. Det veludviklede transportnet i Kina giver mulighed for en alsidig studietur til de tre byer Beijing, Suzhou og Shanghai.

Ekstra meget inkluderet i prisen! Prisen inkluderer overnatninger på 3/4-stjernede hoteller, samtlige måltider og entréer, bus med aircondition, engelsktalende guide og chauffør, m.m.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark – Kina t/r på økonomiklasse inkl. bagage samt lufthavnsafgifter og -skatter
3 nætter på 3-stjernet hotel i Beijing inkl. morgenmad
2 nætter på 3-stjernet hotel i Suzhou inkl. morgenmad
1 nat på 3-stjernet hotel i Shanghai inkl. morgenmad
Måltider og entreer som nævnt i nedenstående program
Engelsktalende guide og chauffør
Bus med aircondition
Bagagebus
Nattog Beijing-Suzchou i 4-personers “Soft Sleeper” sovekabine
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsforsikring

Prisen er gældende ved min. 20 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. 

Program

Dag 1: Afgang fra Danmark

Dag 2: Beijing (aftensmad inkluderet)

Ankomst til Beijing og transfer til Hotel
Tiananmen Square – Den Himmelske Fredsplads

Dag 3: Beijing (morgenmad og frokost inkluderet)

Den forbudte by
Hutongs
Houhai Lake
Yashow Market eller Silkemarkedet
Natmarked

Dag 4: Beijing (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)

Mutianyu ved Den Kinesiske Mur
Den Olympiske Park

Dag 5: Beijing-Suzhou (morgenmad og frokost inkluderet)

Himlens Tempel
Beijing Zoo
Summer Palace
Afgang fra Beijing til Suzhou med nattog

Dag 6: Suzhou (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)

Ankomst til Suzhou
Check in på hotel
Tai Chi-undervisning
Master of the Nets Garden
Lokalt grøntsags- og fiskemarked
Silkefabrik

Dag 7: Suzhou-Shanghai (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)

Bus til Shanghai
Old Town
Yu Garden
Oriental Pearl Tower
The Bund
Nanjing Road
Check in på hotel

Dag 8: Shanghai (morgenmad inkluderet)

Transfer til lufthavnen

Dag 9: Hjemkomst, Danmark

Hvad kan I opleve i Kina?

Oplevelser i Beijing:

Studietur til Kina

Mutianyu

En del af Den Kinesiske Mur beliggende 70 km nordøst for det centrale Beijing. Denne del af muren blev brugt til at forsvare hovedstaden og de kejserlige grave.

Studietur til Kina

Den forbudte by

Det tidligere kejserlige palads i Beijing, hvor kejseren af Kina boede. Navnet skyldes, at almindelige mennesker ikke havde adgang til paladset i kejserperioden. Den forbudte by har et areal på hele 720.000 m² og rummer 800 bygninger med mere end 8.700 rum. Den forbudte by er optaget på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Området er brugt som kulisse i mange film, f.eks. “Karate Kid” fra år 2010.

Studietur til Kina

Sommerpaladset

Sommerpaladset er kejserfamiliens tidligere sommerresidens og er det største kejserlige anlæg i Kina. Paladset består af mere end 3.000 broer, bygninger og tårne. Gå en tur i området og nyd de flotte bygninger, pavilloner og søer.

Studietur til Kina

Himlens Tempel

Et kompleks af smukke religiøse bygninger, udgør et af de mest hellige steder i hele Kina. Templet består af to cirkelrunde bygninger, Himlens Tempel og bygningen for Himmeltavlen, samt et rundt alter, omgivet af flotte haver.

Studietur til Kina

798 Art Zone

Et af Beijings hippeste områder, som sammenlignes med SoHo i New York. Her findes masser af gallerier, gadekunst, caféer og industrielt design.

 

Studietur til Kina

Tiananmen

Den Himmelske Fredsplads er beliggende i det centrale Beijing. Med sine 40 hektar er det den største plads i verden, og for kineserne er pladsen et nationalsymbol. Pladsen gemmer både på meget historie og fantastiske seværdigheder, fx Tiananmen-porten, Maos Mausoleum samt indgangen til den forbudte by.

Studietur til Kina

Olympic Park

Blev bygget, da Beijing skulle være værtsby ved sommer-OL i 2008. Den olympiske park består blandt andet af Beijing National Stadium, Beijing National Aquatics Center, Beijing National Indoor Stadium, Olympic Green Convention Center og en række andre stadions.

Studietur til Kina

Det Kinesiske Nationalmuseum

Kinas nationalmuseum er blandt de største museer i verden. Her får I et fantastisk indblik i kinesisk kultur og forlængst forsvundne dynastiers historie.

Studietur til Kina

Hutongs – på opdagelse med rickshaws

Hutongs er en betegnelse for en gammel type gader og gyder, som har en speciel historie og er en del af kulturen i Beijing. Hutongs er en forbindelse med bygninger omkring en gård, og gaderne er kendetegnet ved huse med grå fliser bygget i samme stil. Oplev de mange hutongs på den bedst tænkelige måde – ombord på en rickshaw.

Oplevelser i Suzhou:

Studietur til Kina

Tai Chi-undervisning

Bliv undervist i Tai Chi, der er en kinesisk kampkunst, som primært trænes for at styrke krop og sind.

Studietur til Kina

Silkefabrik

Besøg en silkefabrik og oplev, hvordan produktionen af silke foregår.

Lokalt grøntsags- og fiskemarked

Tag på et lokalt grøntsags – og fiskemarked og bliv fristet af alle de lækre råvarer. Grøntsags- og fiskeretterne i Suzhou er ligefrem kendte.

Oplevelser i Shanghai:

Studietur til Kina

The Bund

Den mest berømte gade og strandpromenade i Shanghai. Gaden er præget af historiske og kendte bygninger i nyklassisk stil.

Studietur til Kina

Yu Garden

En kinesisk have med smuk natur, kunstnerisk stil og imponerende arkitektur, som er et af højdepunkterne i Shanghai. Yu Garden har over 40 attraktioner og er beliggende i Old Town - den gamle bydel i Shanghai.

Old Town

Et område i Shanghai, der tidligere var kendt som Den kinesiske by. Den gamle by var omkranset af en forsvarsmur og var kernen i Shanghai.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!