Oplev Beijing, Suzhou & Shanghai

Kina er et enestående rejsemål for en studietur, hvor der er mulighed for oplevelser, der rækker langt ud over det sædvanlige. Besøg Beijing – Kinas hovedstad, der gemmer på fantastiske kulturskatte, Suzhou, der er berømt for sine smukke haver samt ikke mindst gigantiske Shanghai, Kinas mægtige metropol.

Kina er verdens folkerigeste stat, og det er et af de få lande, der officielt bekender sig til den kommunistiske ideologi. Landet har en unik historie og en særdeles spændende kultur. Det veludviklede transportnet i Kina giver mulighed for en alsidig studietur til de tre byer Beijing, Suzhou og Shanghai.

Ekstra meget inkluderet i prisen! Prisen inkluderer overnatninger på 3/4-stjernede hoteller, samtlige måltider og entréer, bus med aircondition, engelsktalende guide og chauffør, m.m.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Studietur til Kina

Kina m/fly, 9 dage/8 nætter
Fra kr. 8.995,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Danmark – Kina t/r på økonomiklasse med Türkish Airlines inkl. bagage samt lufthavnsafgifter og -skatter
  • 3 nætter på Beijing Yongan Hotel 3+*** inkl. morgenmad
  • 2 nætter på Suzhou conference Center Hotel 3+*** inkl. morgenmad
  • 1 nat på Shanghai Hotel 4+*** inkl. morgenmad
  • Måltider og entreer som nævnt i nedenstående program
  • Engelsktalende guide og chauffør
  • Bus med aircondition
  • Bagagebus
  • Nattog Beijing-Suzchou i 4-personers “Soft Sleeper” sovekabine
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsforsikring

Prisen er gældende ved min. 20 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Prisen er baseret på rejse i 2018.

Program

Dag 1: Afgang fra Danmark

Dag 2: Beijing (aftensmad inkluderet)
Ankomst til Beijing og transfer til Hotel
Tiananmen Square – Den Himmelske Fredsplads

Dag 3: Beijing (morgenmad og frokost inkluderet)
Den forbudte by
Hutongs
Houhai Lake
Yashow Market eller Silkemarkedet
Natmarked

Dag 4: Beijing (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)
Mutianyu ved Den Kinesiske Mur
Den Olympiske Park

Dag 5: Beijing-Suzhou (morgenmad og frokost inkluderet)
Himlens Tempel
Beijing Zoo
Summer Palace
Afgang fra Beijing til Suzhou med nattog kl. 21:16

Bemærk: Vi tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

.

Dag 6: Suzhou (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)
Ankomst til Suzhou kl. 08:07
Check in på hotel
Tai Chi-undervisning
Master of the Nets Garden
Lokalt grøntsags- og fiskemarked
Silkefabrik

Dag 7: Suzhou-Shanghai (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)
Bus til Shanghai
Old Town
Yu Garden
Oriental Pearl Tower
The Bund
Nanjing Road
Check in på hotel

Dag 8: Shanghai (morgenmad inkluderet)
Transfer til lufthavnen

Dag 9: Hjemkomst, Danmark

Aktiviteter

Beijing:

Tiananmen – Den Himmelske Fredsplads er beliggende i det centrale Beijing. Med sine 40 hektar er det den største plads i verden, og for kineserne er pladsen et nationalsymbol. Pladsen gemmer både på meget historie og fantastiske seværdigheder, fx Tiananmen-porten, Maos Mausoleum samt indgangen til den forbudte by.
Den forbudte by – det tidligere kejserlige palads i Beijing, hvor kejseren af Kina boede. Navnet skyldes, at almindelige mennesker ikke havde adgang til paladset i kejserperioden. Den forbudte by har et areal på hele 720.000 m² og rummer 800 bygninger med mere end 8.700 rum. Den forbudte by er optaget på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Området er brugt som kulisse i mange film, f.eks. “Karate Kid” fra år 2010.
Hutongs – på opdagelse med rickshaws – Hutongs er en betegnelse for en gammel type gader og gyder, som har en speciel historie og er en del af kulturen i Beijing. Hutongs er en forbindelse med bygninger omkring en gård, og gaderne er kendetegnet ved huse med grå fliser bygget i samme stil. Oplev de mange hutongs på den bedst tænkelige måde – ombord på en rickshaw.
Houhai Lake – den største sø beliggende centralt i Beijing. Området omkring Houhai er kendt for sit natteliv med restauranter, barer og cafeer. Området er især populært hos udenlandske turister samt de yngre generationer af lokalbefolkningen.
Marked – tag på shopping i Yashow Market eller Silkemarkedet. Sidstnævnte er blevet en af de mest populære destinationer for turister fra hele verden.
Natmarked – på natmarked i Beijing findes et varieret udbud af mad – alt fra skorpioner, insekter og søstjerner til hund, and osv.
Mutianyu – en del af Den Kinesiske Mur beliggende 70 km nordøst for det centrale Beijing. Denne del af muren blev brugt til at forsvare hovedstaden og de kejserlige grave.
Olympic Park – blev bygget, da Beijing skulle være værtsby ved sommer-OL i 2008. Den olympiske park består blandt andet af Beijing National Stadium, Beijing National Aquatics Center, Beijing National Indoor Stadium, Olympic Green Convention Center og en række andre stadions.
Himlens Tempel – et kompleks af religiøse bygninger, som er beliggende i den sydøstlige del af Beijing. Templet består af to cirkelrunde bygninger, Himlens Tempel og bygningen for Himmeltavlen, samt et rundt alter.
Beijing Zoo – den første zoologiske have i Kina. Beijing Zoo har omkring 450 forskellige dyrearter og mere end 5.000 dyr i alt. De største attraktioner er blandt andet kæmpepandaer, gyldne aber, milu-hjorte og nord-østlige tigre.
Summer Palace – et stort område med søer, haver og paladser, som er en populær og velbesøgt turistdestination.

 

 

Studietur til KinaStudietur til Kina

Suzhou:

Tai Chi-undervisning – bliv undervist i Tai Chi, der er en kinesisk kampkunst, som primært trænes for at styrke krop og sind.
Master of the Nets Garden – en af de fineste haver i Kina, beliggende i Suzhou. Selvom haven er lille, byder den på yderst elegant landskab. Haven prydes af en dam og er dekoreret med planter, sten, pavilloner og stenbroer.
Lokalt grøntsags- og fiskemarked – tag på et lokalt grøntsags – og fiskemarked og bliv fristet af alle de lækre råvarer. Grøntsags- og fiskeretterne i Suzhou er ligefrem kendte.
Silkefabrik – besøg en silkefabrik og oplev, hvordan produktionen af silke foregår.

 

Studietur til Kina

Shanghai:

Old Town – et område i Shanghai, der tidligere var kendt som Den kinesiske by. Den gamle by var omkranset af en forsvarsmur og var kernen i Shanghai.
Yu Garden – en kinesisk have med smuk natur, kunstnerisk stil og imponerende arkitektur, som er et af højdepunkterne i Shanghai. Yu Garden har over 40 attraktioner og er beliggende i Old Town – den gamle bydel i Shanghai.
Oriental Pearl Tower – tv-tårnet i Shanghai er byens mest kendte bygning med et karakteristisk design, der er domineret af tre store kugler. Tårnet åbnede i 1994 og er 468 meter højt.
The Bund – den mest berømte gade og standpromenade i Shanghai. Gaden er præget af historiske og kendte bygninger i nyklassisk stil.
Nanjing Road – hovedshoppinggaden i Shanghai og en af verdens travleste shoppinggader.

 

Studietur til Kina