Studietur til Sommarvik - Årjäng Camping & Stugor
Priser fra kr. 1.490,- pr. person

Årjäng Camping & Stugor i Sommarvik ligger smukt lige ved søen Västra Silen, som er en del af Dalslands kanaler. På den anden side ligger et helt urørt friluftsområde vekslende mellem flora og fauna. Campingpladsen ligger 2 km. syd for Årjäng i Västra Värmland, ca 230 km. fra Göteborg, 125 km. fra Oslo og 480 km. fra Helsingborg.

Sommarvik Camping tilbyder en aktiviteter såsom vandreture, kanoture, swimmingpool, minigolf og grillaften. I nærheden af campingpladsen er der desuden mulighed for fiskeri i søerne, mountain bike, klatring, rappelling samt bustur til Oslo.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Aktiviteter

Sommarvik Fritidscenter tilbyder en aktivitetspakke, der består af:

 • Kort til vandreture i Orrfjällskogen
 • 1 kanodag
 • 1 dags entré til Sommarvik Pool (når den er åben for sæsonen)
 • 1 runde minigolf
 • 1 sæk brænde til grillaften

Derudover er der mange andre aktiviteter ved Sommarvik , eksempelvis:

 • Kano
 • Dræsine
 • Rappelling
 • Tre-kamp bestående af øksekast, pil/bueskydning og forhindringsbane
 • Vandretur i Glaskogen (naturreservat)
 • Bustur til Oslo

Sommarvik Fritidscenter kan også tilbyde andre pakketure med ophold i det fri. Fx ugeprogram med kano eller kano kombineret med dræsine.

Forhør nærmere om pris.

Indkvartering

Årjäng Camping og Stugor, Sommarvik

Sommarvik Fritidscenter har 53 forskellige hytter at vælge imellem; Småfåglarna, Älgen, Fiskarna, Sjöfåglarna, Rovfäglarna og Skogsfåglarna. Vore grupper bor fortrinsvis i Småfåglarna eller Älgen, men man kan også vælge at bo i andre hyttetyper. Forhør nærmere om pris.

Småfåglarna – Hytterne er på 24 m2 med en terrasse på 6 m2. Hytterne har bad/toilet, et rum med køjesenge og køkkenkrog med køleskab, kogeplader samt TV. Hytterne er udstyret til 5 personer.

Älgen – Egnet til grupper på 18 personer. Denne storhytte har 18 senge fordelt i 6 rum. Endvidere er der et opholdsrum/stue med TV. Køkkenet er fuldt udstyret til 18 personer, baderum med flere brusere og toiletter. Stor terasse med udsigt over Västra Silen.

Prisliste

SOMMARVIKSMÅFÅGLARNAÄLGEN
Antal deltagere
201.9951.880
241.855-
301.710-
401.560-
481.490-

Prisen inkluderer:

Sejlads Frederikshavn – Göteborg t/r på hverdage med Stena Line eller sejlads Helsingør – Helsingborg t/r med ForSea mod tillæg, pr. person fra kr. 275,- (Tillæg for sejlads lørdag/søndag)
Bustransport Göteborg/Helsingborg – Sommarvik Fritidscenter t/r
Ophold i hytter søndag – fredag eller mandag – fredag
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Priserne er baseret på min. 20 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!