Tag på studietur til Færøerne - storslået natur
Priser fra kr. 4.195,- pr. person

Færøerne består af 18 øer, hvoraf 17 er beboede. Landet er 2½ gange større end Bornholm, og dets befolkning tæller ca. 45.000 indbyggere. Færøerne er naturens land, hvor man virkelig kan opleve ynde og styrke. Vand og land, sol og regn, vind og stilhed kæmper mod hinanden.

Samtidigt er Færøerne et moderne samfund, hvor fiskeri, fåreavl, turisme, historiske bygninger, imponerende nye broer, tunneller og computere går hånd i hånd.  Der er nok at se og lave på Færøerne, og det er let at komme rundt på alle øerne og opleve det hele på jeres studietur.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Studietur til Færøerne

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Færøerne?

 • Sejltur til Vestmannabjørgini med dybe grotter og smalle sunde
 • Fisketure
 • Vandreture
 • Ridning
 • Udflugter/sejlture til landets mange øer
 • Det Nationale Museum
 • Skansin
 • Kunstmuseum (Listasavn Føroya)
 • Nordens Hus

Historien:
I millioner af år lå Færøerne ensomme og ubeboede i Nordatlanten. I midten af det syvende århundrede søgte irske munke tilflugt her. Et par hundrede år efter slog vikingerne sig ned og etablerede deres eget parlament – ruinerne derfra kan stadig ses. I år 1709 overtog den danske konge al handel helt frem til 1856, hvor det kongelige monopols handel igen blev afskaffet, men færingerne er stadig en del af det danske rigsfællesskab. Det er et moderne samfund, hvor fiskeri, foreavl, turisme, historiske bygninger, imponerende nye broer, tunneller og computere går hånd i hånd. Det er historien, naturen og oplevelsen, som vi danskere bare ikke må gå glip af. Den skal ses, høres og føles på egen krop. Færøerne er et af de sidste steder i Europa, hvor hverdagen bringer, hvad de fleste søger i sin ferie – nemlig nærhed, natur og fred.

Vi hjælper gerne med at tilrettelægge et program for jeres studietur – efter jeres ønsker. Der kan således arrangeres et temabesøg på f.eks. en skole, fiskefabrik, spinderi eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Indkvartering på Færøerne

 

Studietur til Færøerne

Hotel Tórshavn
Tórsgøta 2, FO-100 Tórshavn
Tel.: +298 350000

3-stjernet hotel beliggende i hjertet af Tórshavns centrum, blot få minutters gang fra den gamle bydel og tæt på restauranter, caféer og butikker. Hotellet er moderne og har egen restaurant samt mødelokaler. Hotellet har 43 værelser fordelt på enkelt- og dobbeltsengsværelser. Alle med privat bad/toilet. Værelserne har desuden TV, telefon og trådløst internet. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Prisen er baseret på ophold i dobbeltværelser. Tillæg for ophold i mindre type værelser.

Studietur til Færøerne

Hotel Føroyar
Oyggjarvegur 45, FO-100 Tórshavn
Tlf. +298 317500

4-stjernet hotel beliggende ca. 3 km fra Torshavn centrum. 5 minutters gang fra hotellet kører gratis bybus til centrum. Hotellet har restaurant, mødelokaler, motionsrum og lobbybar. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser og lærerne i enkeltværelser (mod tillæg). Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Prisen er baseret på ophold i 5-sengsværelser. Tillæg for ophold i mindre type værelser.

Prisliste

FærøernePris pr. person fra
62oN HotelHotel FøroyarHotel Torshavn
Skibsrejse 8 dage/3 nætterPå forespørgselPå forespørgselPå forespørgsel
Flyrejse 5 dage/4 nætter4.1954.1954.930

Prisen inkluderer (skib, 8 dage/3 nætter):

Skibsrejse Hirtshals – Tórshavn t/r med cruisefærgen M/F Norröna, Smyril Line inkl. morgenmad i The Diner alle dage
Indkvartering ombord i couchetter (liggepladser ekskl. opredning)
3 x overnatning på hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Vi tager forbehold for evt. olietillæg.

Smyril Line har dynamiske priser, som ændrer sig efter udbud og efterspørgsel. Vi kan derfor først give en pris ved et konkret tilbud.

Transport:
Eksempel på rejseplan m/skib (Smyril Line)

 • 15:00 Lørdag, afgang fra Hirtshals med skib
 • 05:00 Mandag, ankomst til Tórshavn (+2 dage)
 • Mandag – torsdag, ophold på Færøerne (program efter eget ønske)
 • 21:00 Torsdag, afgang fra Tórshavn med skib
 • 10:00 Lørdag, ankomst til Hirtshals (+2 dage)

På udrejsen kan I forberede jer på opholdet, og på hjemrejsen kan I gøre status over jeres oplevelser og lave rapporter m.v.

Det er let at komme rundt på alle øerne og opleve det hele. Det kan godt lade sig gøre at komme ud i alle dele af landet på en dag, da infrastrukturen er god. Broer, dæmninger, tunneller og færger sørger for, at I kan komme tørskoet fra ø til ø.

 

Prisen inkluderer (fly, 5 dage/4 nætter):

Flyrejse Danmark – Færøerne t/r med Atlantic Airways
4 x overnatning på hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Priserne afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen med fly kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen. Jo tidligere I bestiller, jo billigere er prisen.

Studietur til Færøerne
Studietur til Færøerne

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!