Fascinerende historie & forunderlig natur

Tag på studietur til Malta! Øen er fyldt med historie og oplevelser: Mystiske templer ældre end pyramiderne, smuk natur og ikke mindst seværdigheder på UNESCOs Verdensarvsliste.

Malta er en lille ø-stat beliggende i Middelhavets midte mellem Afrika og Europa. Arealet er kun lidt større end Langeland og har alligevel mere end 400.000 indbyggere. Malta tilbyder et behageligt middelhavsklima med varme og tørre somre samt milde vintre. Sommervejret strækker sig langt ind i efteråret – med en gennemsnitstemperatur på 24 grader i oktober måned.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Studietur til Malta

Malta m/fly 5 dage/4 nætter
Fra kr. 3.080,- pr. person

MALTA Lavsæson Fly (5 dage/4 nætter) Højsæson  
Pris pr. person fraEkstra natEkstra nat
Blubay Apartments30801103545165
St. George's Park32151453710205
Canifor Hotel32551553950265

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Malta t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter
  • 1 stk. bagage + håndbagage
  • 4 nætter i flersengsværelser inkl. morgenmad på valgte indkvarteringssted. Morgenmad ikke inkluderet på Blubay Apartments
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsforsikring

Prisen er gældende ved min. 20 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Prisen er baseret på rejse i 2019.

Der skal betales Eco-Tax til overnatningsstederne på €0,50 pr. person f.o.m. 18 år pr. nat.


Det siger vores kunder

I er ikke alene meget professionelle og servicemindede, men formår også den personlige involvering og kontakt – fantastisk!”
– Birkerød Gymnasium

Malta var et meget godt rejsemål. Afstandene er korte, men med meget stor kulturel diversitet. Menneskene er meget åbne og venlige.
– Hobro Friskole

Læs mere feedback her

Aktivitetsmuligheder på Malta

Middelalderbyen Mdina – “Den Tavse By” er sprængfyldt med historie. Det siges, at Mdina er den mindste, mest kompakte og bedst bevarede middelalderby i verden. Byen var Maltas første hovedstad, og her bor stadig de rige og de fine i små og store paladser.
Valletta – Maltas nuværende hovedstad – En af verdens mindste hovedstæder med kun godt 7.000 indbyggere. Selvom byen er blevet plyndret utallige gange, er der stadig masser af rigdom og kunstskatte tilbage – og den er mindst lige så rig på historie.
Blå Grotte og Haqar Qim-templerne – Den Blå Grotte består af en hel serie grotter ud til Middelhavet og er en af Maltas største turistattraktioner. Haqar Qim-templerne er verdens ældste fritstående stenkonstruktioner – bygget 1.000 år før pyramiderne i Egypten.
Gozo – grønnere og mere uspoleret end Malta – Gozo ligger ca. 20 minutters sejlads fra den maltesiske hovedø. Øen har samme historie som Malta – også her er der fornemme templer fra stenalderen. Mest berømt er de mystiske Ggantijia-templer, der er på UNESCOs verdensarvsliste.
Det blå vindue – Azure Window
– Et imponerende naturfænomen ved Djerwa. Vinduet er en naturlig kalkstensbue i det azurblå hav. Ved siden af ligger Inland Sea – en cirkelrund indsø, der er forbundet med havet gennem en 100 meter lang klippetunnel.
Malta National Aquarium – på opdagelse under havets overflade – Akvariet ligger i en imponerende bygning, der er formet som en gigantisk søstjerne. Se f.eks. sorttippede hajer og store rokker i en glastunnel.
Skipper Skræk-byen – Popeye VillageByen blev bygget i 1979 som kulisse til Disney-filmen “Popeye” med Robin Williams i hovedrollen. I dag er byen en forlystelsespark med vandland og tivoli, og du kan møde figurerne fra Skipper Skræk-universet.
Mediterraneo Marine Park – en oplevelse for livet – Parken byder på delfin-, søløve- og papegøjeshows. Parkens store attraktion er muligheden for at komme i de enorme pools med parkens delfiner.
Skolebesøg – Besøg St. Martin’s College el. lignende og få en introduktion til det maltetiske skolesystem, rundvisning, deltagelse i engelskundervisning samt socialisering med de lokale studerende.

 

Studietur til Malta

Indkvartering på Malta

Hotel Canifor 4

 

Canifor Hotel
Nakkri Road, Qawra, St. Pauls Bay, SPB05
Tel.: (+356) 215 827 80

3-stjernet hotel beliggende i det populære St. Pauls Bay, kun få minutter fra den attraktive Qawra-promenade og tæt på turistaktiviteter, butikker, restauranter og barer. Canifor Hotel tilbyder reception med gratis wi-fi, restaurant, pizzeria, loungebar, indendørs- og udendørspool, solterrasse med spabad og sauna samt frisør- og massagefaciliteter.

Hotellet har 150 standardværelser og 20 superior-værelser. Alle værelserne har aircondition, badeværelse, telefon, wi-fi mod betaling, tv samt sikkerhedsboks mod betaling. Værelserne er for nyligt blevet renoveret.

Basispris 3- og 4-sengsværelser. Tillæg for mindre typer værelser.

Lavsæson: 01.11.18 – 30.04.19
Højsæson: 01.05.19 – 31.10.19

Læs mere på http://www.canifor.com/CaniforHotel/

 

St. George’s Park Hotel
Dragonara Road, STJ 3140, St Julian’s

2,5-stjernet hotel beliggende ved St. Julian’s Bay, 300 m. fra stranden, caféer og restauranter. St. George’s Park Hotel har døgnåben reception, elevator, restaurant og gratis Wi-Fi. 2 udendørspools, 1 indendørspool og en børnepool. Værelserne er fordelt på enkelt-, dobbelt-, og 4-sengsværelser.

Værelserne har alle eget bad/toilet, hårtørrer, tv, gratis Wi-Fi samt sikkerhedsboks mod betaling. Der er mulighed for halvpension eller helpension. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Basispris 4-sengsværelser med privat bad/toilet. Tillæg for ophold i mindre type værelser.

Lavsæson: 01.11.18 – 19.04.19 / Højsæson: 20.04.18 – 31.10.19

Læs mere på www.thestgeorgesparkhotel.com

Blubay Apartments
50 Sir F. Ponsonby Street Gzira- Sliema GZR 1071
+356 2264 5000

3-stjernet lejlighedshotel beliggende i byen Gzira, få minutter fra Sliema og dermed tæt på cafeer og restauranter samt de bedste strande på Malta. Hotellet tilbyder reception, restaurant, bar og gratis Wi-Fi. Lejlighederne har alle balkon, bad/toilet, telefon, aircondition (begrænset tid), TV, sikkerhedsboks (mod gebyr), køkkenniche. Måltider er ikke inkluderet i prisen, da der er køkken i lejlighederne. Men måltider kan tilkøbes. Lejlighederne kan være beliggende i nærliggende bygninger. Depositum betales ved ankomsten, €25,- pr. elev. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Basis 4 personer i samme lejlighed, tillæg ved færre personer i lejligheden.

Lavsæson: 01.11.18 – 21.02.19
Højsæson: 22.02.19 – 31.10.19

Læs mere på blubayapartments.com