Tag på studietur til Malta - fascinerende historie
Priser fra kr. 3.760,- pr. person

Tag på studietur til Malta! Øen er fyldt med historie og oplevelser: Mystiske templer ældre end pyramiderne, smuk natur og ikke mindst seværdigheder på UNESCOs Verdensarvsliste.

Malta er en lille ø-stat beliggende i Middelhavets midte mellem Afrika og Europa. Arealet er kun lidt større end Langeland og har alligevel mere end 400.000 indbyggere. Malta tilbyder et behageligt middelhavsklima med varme og tørre somre samt milde vintre. Sommervejret strækker sig langt ind i efteråret – med en gennemsnitstemperatur på 24 grader i oktober måned.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Malta?

Studietur til Malta

Valletta – Maltas nuværende hovedstad

En af verdens mindste hovedstæder. Selvom byen er blevet plyndret utallige gange, er der stadig masser af rigdom og kunstskatte tilbage – og den er mindst lige så rig på historie.

Studietur til Malta

Middelalderbyen Mdina

“Den Tavse By” er sprængfyldt med historie. Det siges, at Mdina er den mindste, mest kompakte og bedst bevarede middelalderby i verden. Byen var Maltas første hovedstad, og her bor stadig de rige og de fine i små og store paladser.

Studietur til Malta

Skipper Skræk-byen – Popeye Village

Byen blev bygget i 1979 som kulisse til Disney-filmen “Popeye” med Robin Williams i hovedrollen. I dag er byen en forlystelsespark med vandland og tivoli, og du kan møde figurerne fra Skipper Skræk-universet.

Studietur til Malta

St. Paul's katakomber

Katakomberne kan dateres helt tilbage til det 3. århundrede e.Kr. og blev i ca. 500 år brugt til begravelser. En labyrint af klippegrave, smalle trapper og passager. Det er muligt at komme på en 45-minutters audio tour i katakomberne (uden guide).

Studietur til Malta

Den Blå Grotte og Haqar Qim-templerne

Den Blå Grotte består af en hel serie grotter ud til Middelhavet og er en af Maltas største turistattraktioner. Haqar Qim-templerne er verdens ældste fritstående stenkonstruktioner – bygget 1.000 år før pyramiderne i Egypten.

Studietur til Malta

Gozo – grønnere og mere uspoleret end Malta

Gozo ligger ca. 20 minutters sejlads fra den maltesiske hovedø. Øen har samme historie som Malta – også her er der fornemme templer fra stenalderen. Mest berømt er de mystiske Ggantijia-templer, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Studietur til Malta

Det blå vindue – Azure Window

Et imponerende naturfænomen ved Djerwa. Vinduet er en naturlig kalkstensbue i det azurblå hav. Ved siden af ligger Inland Sea – en cirkelrund indsø, der er forbundet med havet gennem en 100 meter lang klippetunnel.

Skolebesøg

Besøg en lokal maltesisk skole og få en introduktion til det maltetiske skolesystem, rundvisning, deltagelse i engelskundervisning samt socialisering med de lokale studerende.

Indkvartering på studietur til Malta

Studietur til Malta

Beach Garden Hotel
WFGQ+26V, St. George's Bay, St Julian's STJ 3302

3-stjernet turisthotel beliggende ved St. George's Bay i byen St. Julian's. Alle værelser har eget bad/toilet og tv. Hotellet har udendørs pool, udendørs bar, restaurant og gratis Wi-Fi.

Depositum betales ved ankomsten: €200,- pr. gruppe. Gives retur ved afrejse, hvis alle værelser afleveres i god stand, samt at ro og orden er blevet opretholdt.

Studietur til Malta

St. Blubay Apartments
50 Sir F. Ponsonby Street, Gzira GZR 1071, Malta

Lejlighedskompleks i Sliema med lejligheder fordelt på flere bygninger, beliggende i gåafstand fra havnepromenaden. Alle værelser med eget bad/toilet, TV, air-condition og køkkenkrog. Hotellet har udendørs pool og døgnåbent reception. Gratis wi-fi i receptionen og poolområdet. Morgenmad er IKKE inkluderet, men der er mulighed for at tilkøbe både morgenmad, frokost og aftensmad.

Prisliste

MALTA Lavsæson Fly (5 dage/4 nætter) Højsæson
Pris pr. person fraEkstra natEkstra nat
Beach Garden Hotel3.7601504.270215
St Blubay Apartments3.9952354.495275

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark – Malta t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter
1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning i flersengsværelser på valgt indkvarteringssted
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen er gældende ved min. 20 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Prisen er baseret på rejse i 2023-2024.

Der skal betales Eco-Tax til overnatningsstederne f.o.m. 18 år.

Det siger vores kunder

I er ikke alene meget professionelle og servicemindede, men formår også den personlige involvering og kontakt – fantastisk!”
– Birkerød Gymnasium

Malta var et meget godt rejsemål. Afstandene er korte, men med meget stor kulturel diversitet. Menneskene er meget åbne og venlige.
– Hobro Friskole

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!