Tag på studietur til Brighton ved havet
Priser fra kr. 2.390,- pr. person

Brighton brændte i 1514 helt ned i forbindelse med krigen mellem England og Frankrig. Kun dele af kirken St. Nicholas Church og gågaderne bestod. Byen blev langsomt genopbygget, og fra 1780 startede udviklingen af de Georgianske terrasser, og fiskerbyen blev til den fashionable by Brighton.

Brighton er kendt for gode strande og spændende strandpromenader med barer, restauranter, natklubber samt underholdningsarkader mellem molerne. Oplev den rare og afslappede stemning på jeres studietur til Brighton. Brighton er beliggende mindre end en times kørsel med tog fra London og er derfor blevet en populær destination.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Brighton?

Studietur til Brighton

The Royal Pavilion

Dette blændende slot ligner et indisk byggeri og har tidligere tilhørt det britiske kongehus, men blev i 1849 solgt til byen Brighton.

Studietur til Brighton

The Lanes

Historisk område, som i gamle dage udgjorde hjertet i den gamle fiskerby, Brightelmstone. 400 år gamle fiskerhuse ligger tæt i de smalle gader.

Studietur til Brighton

British Airways i360

Med sine 162 m er dette verdens højeste bevægelige observationstårn, hvorfra I får en fantastisk 360 graders udsigt over Brighton og omegn.

Studietur til Brighton

Brighton Museum & Art Gallery

Gennem spændende forskelligartede udstillinger fortæller dette bymuseum historien om Brighton og verden, der omgiver os.

Studietur til Brighton

Brighton Beach

Byens fine stenstrand, som altid myldrer af liv; nogle dypper tæerne eller soler sig, og andre løber en tur eller får en bid mad til lyden af bølgernes brusen.

Studietur til Brighton

Brighton Palace Pier

Ingen rejse til Brighton uden et besøg på Brighton Palace Pier! På den 525 m lange, livlige mole finder I bl.a. restauranter, forlystelser og spillearkader.

Studietur til Brighton

SEA LIFE Brighton

I verdens ældste opererende akvarium kommer I på en fascinerende rejse fra kysten til havets dyb og møder mere end 3500 forskellige fisk og havdyr.

Studietur til Brighton

Booth Museum of Natural History

Naturhistorisk museum med fascinerende udstillinger. Se hundredvis af britiske fugle, insekter, et spækhugger-skelet og dinosaurknogler.

Indkvartering i Brighton

 

Studietur til Brighton

YHA Brighton Hostel
Old Steine, Brighton BN1 1NH

Vandrerhjemmet ligger centralt og i gå-afstand til Brighton Pier. Vandrerhjemmet har mange gode faciliteter såsom cafe, konference rum, lounge, tv-rum, vaskeri, selfcatering køkken (dog kun til få personer ad gangen), internetadgang, Wi-fi samt rum til opbevaring af bagage på ankomst- og afrejsedagen. Mulighed for tilkøb af hel- og halvpension.

Vandrehjemmet har 51 værelser og alle med eget bad/toilet. Indkvarteringen finder sted i flersengsværelser. Sengelinned er inkluderet men egne håndklæder skal medbringes.

Homestay

2-4 personer bor hos samme familie. Helpension består af morgenmad, madpakke og aftensmad.

Ophold i et engelsk hjem er helt anderledes end at bo på hotel eller vandrerhjem. Det giver nemlig eleverne mulighed for at opleve dagligdagen og dermed få en bedre forståelse for sproget.

Det er kun nøje udvalgte familier, som opfylder myndighedernes krav, der har mulighed for at invitere foreigners til at bo på såkaldt home-stay basis. Adresser på de udvalgte familier bliver fremsendt ca. 2 uger før afrejse, og familierne vil typisk bo i nærheden af hinanden.

Sengelinned skal ikke medbringes men håndklæder.

Prisliste

STORBRITANNIENBUS FOR JER SELV (6 dage/3 nætter)FLY (5 dage/4 nætter)
Deltagere78564826Ab KøbenhavnEkstra nat
Lavsæson
YHA Brighton Hostel2.3902.7102.9204.4302.840370
Homestay2.5402.8603.0704.5703.045420
Højsæson
YHA Brighton Hostel2.7903.1203.3354.8703.710495
Homestay2.5402.8603.0704.5703.410420

Lavsæson: November - februar / Højsæson: Marts -  oktober

Prisen inkluderer (bus for jer selv):

Busrejse hjemsted – England t/r. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Natkørsel begge veje
Euro Tunnel Calais – Folkestone t/r
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
3 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen inkluderer (fly):

Fly Danmark– London t/r på økonomiklasse
Skat/lufthavnsafgifter samt 1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

OBS! Ved rejse med fly er transport fra London lufthavn til Brighton IKKE inkluderet i prisen. Kan tilkøbes.
 

Tillæg pr. person o/17 år: Homestay pr. nat kr. 35,-

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Flypriserne er kun vejledende, da disse afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

 

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!