Tag på studietur til Manchester - mere end fodbold
Priser fra kr. 2.345,- pr. person

Manchester er et af de mest tætbefolkede områder i England, den største by i Nordengland, og det er i dag en af landets vigtigste industribyer. Manchester er nok mest kendt for dens berømte fodboldhold Manchester United og dens universiteter – begge et besøg værd på jeres studietur. Til en universitetsby hører også biblioteker, og dem er her 3 af, som er ganske imponerende. Her kan fx findes meget sjældne bøger og dokumenter, såsom den første udgave af Det Ny Testamente, som vi kender til.

Manchesters natteliv er en national trendsætter. Med alle de unge mennesker i byen forstærkes den evige forandring af musik, kunst og mode.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Manchester?

Studietur til Manchester

Fodboldstadions

Manchester er en fodboldby med stort F! Besøg Old Trafford, hvor Manchester United holder til, eller Etihad Stadium, hvor Manchester City har hjemmebane.

Studietur til Manchester

The University of Manchester

Oplev det imponerende universitet, bl.a. med den storslåede victorianske bygning John Rylands Library, som rummer en stor samling af bøger og manuskripter.

Studietur til Manchester

Science & Industry Museum

Få indblik i, hvad der gjorde Manchester til et industrielt midtpunkt. Museet rummer spændende udstillinger om natur, teknologi og smarte opfindelser.

Manchester Cathedral

Manchesters katedral er ikonisk. Katedralen er udsmykket med nogle af Nordenglands bedste eksempler på træskærerarbejde fra middelalderen.

Studietur til Manchester

City of Manchester Distillery

Hjem for Manchesters "Three Rivers Gin". Her kan I få en rundtur på destilleriet, hvor I hører historien om ginen og hvordan den brygges.

Studietur til Manchester

Manchester Museum

Naturhistorisk museum med samlinger fra hele verden, heriblandt dinosaurskeletter og mumier fra det gamle Egypten. Her er gratis entré.

Studietur til Manchester

National Football Museum

Man kan ikke kalde sig for “fodboldens by” uden at have et fodboldmuseum. Her findes mindeværdige fodboldgenstande og interaktive spil. Entré er gratis.

Studietur til Manchester

Manchester Climbing Centre

Prøv kræfter med klatring på en af Europas største klatrevægge. Her er noget for alle niveauer, både nybegyndere og øvede klatrere.

Indkvartering i Manchester

 

Studietur til Manchester

YHA Manchester Hostel
Potato Wharf, M3 4NB Manchester
Tel. +44 161 839 9960

Vandrerhjem med plads til 136 gæster, beliggende lige ned til kanalerne i byen og 1,5 km fra centrum. Vandrerhjemmet har mange gode faciliteter såsom cafe, konferencefaciliteter, spillerum, tv-rum, vaskeri, lounge, selfcatering køkken (dog kun til få personer ad gangen), internetadgang samt Wi-Fi. Mulighed for tilkøb af hel- og halvpension. Dejlig have. Værelserne har eget bad/toilet.

Indkvarteringen finder sted i min. 4- og max. 10-sengsværelser. Sengelinned er inkluderet men egne håndklæder skal medbringes.

Prisliste

STORBRITANNIENBUS FOR JER SELV (6 dage/3 nætter)FLY (5 dage/4 nætter)
Deltagere78564826Ab KøbenhavnEkstra nat
Lavsæson
YHA Manchester Hostel2.3452.6802.8954.4352.930345
Højsæson
YHA Manchester Hostel2.8153.1553.3754.9503.830495

Lavsæson: November - februar / Højsæson: Marts - oktober

Prisen inkluderer (bus for jer selv):

Busrejse hjemsted – Manchester t/r. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Natkørsel begge veje
Euro Tunnel Calais – Folkestone t/r
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
3 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen inkluderer (fly):

Fly Danmark – London t/r el. Danmark – Manchester på økonomiklasse
Skat/lufthavnsafgifter samt 1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

OBS! Ved rejse med fly til/fra London er transport fra London lufthavn til Manchester IKKE inkluderet i prisen. Kan tilkøbes.

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Flypriserne er kun vejledende, da disse afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

 

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!