Studietur til Hanoi

Vietnams hovedstad er en by spækket med spændende oplevelser. Med den lave bebyggelse og den dejlige beliggenhed ud til Hoan Kiem-søen ligner Hanoi måske ikke en typisk Sydøstasiatisk storby – men tag ikke fejl! Hanoi byder på et kaotisk trafikmylder og store handelsgader.

Hanois største attraktioner er bl.a. Ho Chi Minhs hus, hans mausolæum og det smukke litteraturtempel. I parkområdet ved Ho Chi Minhs hus ligger også den etsøjlede pagode, og du kan gå på opdagelse i et væld af museer og gallerier. Vi skal ikke glemme maden. Den er både billig, fremragende og en attraktion i sig selv.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

   Hanoi m/fly 8 dage/7 nætter
   Fra kr. 6.550,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Hanoi t/r inkl. skatter og afgifter + bagage
  • Privat lufthavnstransport t/r
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Morgenmad under opholdet
  • Afgift til Rejsegarantifonden

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.

Seværdigheder i Hanoi

Det gamle kvarter – I den ældste del af Hanoi findes en labyrint af gader med traditionel mad, souvenirs og levende underholdning. Oplev en ikonisk bydel med de råbende gadesælgere, eksotiske dufte og hektisk trafik.
Hoan Kiem-søen – Den fredfyldte Hoan Kiem-sø ligger kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Søen danner ramme om en frodig oase og er hjemsted for det maleriske Ngoc Son-tempel.
Thang Long-vanddukketeater – Få en ægte kulturel oplevelse i vanddukketeatret! Dukkeføring på vand er en vietnamesisk kunst, som I ikke må gå glip af, når I er i Hanoi. Her fortælles historier om lokale legender.
Skt. Josefs Katedral – Katedraler er et særsyn i Hanoi, som ellers er en buddhistisk by. Derfor er den neo-gotiske Skt. Josefs Katedral en unik seværdighed, som trækker mange turister til.
Vietnams Militærhistoriske Museum – Museet giver indblik i de krige, som har hærget Vietnam. Lær bl.a. om Vietnams lange kamp for frihed, guerrilla- og kommunisttropper samt Folkets Hær.
Ho Chi Minh-mausolæet – Ho Chi Minh var en tidligere Viet Minh-leder. Da han døde i 1969, blev hans krop balsameret og anbragt i dette store mausolæum. For vietnameserne er mausolæet et meget vigtigt sted, og det er en af Hanois mest besøgte seværdigheder.

 

Indkvartering

 

La Dolce Vita Hotel
53 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Hanoi
Tel.: (+84.4) 39233757

La Dolce Vita Hotel er perfekt beliggende i centrum af Hanois gamle kvarter. Med mindre end 5 minutters gang til Hoan Kiem-søen og Dong Xuan-markedet, har du nem adgang til restauranter, shopping og historiske seværdigheder.

Nyd faciliteter, såsom fitnessfaciliteter og udlejningscykler. Alle værelser er udstyret med gratis Wi-Fi, pengeskab og skrivebord.

Adamas Hanoi Hotel
No 57 Nguyen Truong To Street, Ba Dinh District, Hanoi
Tel.: (+84) 4 39274434

Et fremragende hotel beliggende i centrum af Hanois gamle kvarter tæt på Hang Than Street, Van Xuan Park, med udsigt ned til West Lake, Old Long Bien Bridge og Red River. Desuden, med mindre end 10 minutters gang til Hoan Kiem Lake og 3 minutter til Dong Xuan centrale marked.

Alle værelser er elegante og har te- og kaffefaciliteter, minibar, satellit-tv, aircondition, skrivebord og sikkerhedsbokse. Wifi er tilgængelig i lobbyen og ADSL i alle værelser er frit til rådighed for hotellets gæster.