Tag på studietur til Malaga - strand & kultur
Priser fra kr. 2.450,- pr. person

Tag på studietur til Malaga! Malaga er en smuk gammel havneby beliggende i den spanske region Andalusien. Byen har spor tilbage til romertiden, og både kulturen, kunsten og arkitekturen er påvirket af det romerske og arabiske folkefærd, som engang herskede i byen.

Oplev den hyggelige, spanske charme og den sydspanske arkitektur, når det er bedst. Malaga byder på shopping, forlystelser, sandstrande, kultur og historiske seværdigheder. Malaga er desuden fødeby for den verdensberømte kunstner Pablo Picasso, og byen med ca. 550.000 indbyggere byder da også på et stort museum med hele 200 af Picassos værker. På jeres studietur til Malaga må I endelig ikke gå glip af et fejende Flamenco-show eller de mange hyggelige tapasbarer, der findes rundt omkring i byen.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisen inkluderer (fly):

Flyrejse København – Malaga t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter
1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning i flersengsværelser på hostel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Prisen er gældende ved min. 15 betalende deltagere. Det er også muligt at flyve direkte fra Aalborg og Billund!

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Malaga?

Studietur til Malaga

Alcazaba

Byens berømte vartegn, der oprindeligt er fra 700-tallet, mens det meste af strukturen er fra 1100-tallet. Fortet har fungeret som palads for Malagas herskere.

Studietur til Malaga

Bilmuseum

Oplev en imponerende samling af fortidens, nutidens og fremtidens biler. Her findes både amerikanske 1950'er modeller og raffinerede engelske bilmærker.

Studietur til Malaga

Mercado de Atarazanas

Få et indblik i det spanske hverdagsliv på dette lokale marked, hvor der sælges alverdens madvarer, heriblandt grøntsager, frugt, nødder, fisk og skaldyr.

Studietur til Malaga

Manquita, Malagas katedral

Malagas smukke katedral byder på en stemning, der emmer af storhed, skønhed og spiritisme. Oplev blandt andet de fantastiske træudskæringer fra 1600-tallet.

Studietur til Malaga

Malagas havn

Malaga har en flot havn, som hvert år besøges af tusindvis af krydstogtgæster. Her findes masser af smarte butikker og moderne kunstgallerier.

Studietur til Malaga

Castillo de Gibralfaro

Det gamle borganlæg er en af Malagas mest berømte seværdigheder. Castillo de Gibralfaro er beliggende på toppen af et bjerg, hvorfor der er en perfekt udsigt.

Studietur til Malaga

Picasso-museet

Besøg det store Picasso-museum med 200 af hans kunstværker eller besøg hans fødehjem på Plaza de Merced, hvor der er udstillet billeder og genstande fra Picassos liv.

Studietur til Malaga

Udflugt til Gibraltar

En 6,5 kvm. klippe-halvø, der er britisk oversøisk territorium. Beliggende ca. 140 km fra Malaga - en perfekt destination for en heldagsudflugt

Udflugt til Ronda

Ronda findes den historiske tyrefægtningsarena La Maestranza, der er en af de ældste, mest charmerende og traditionsrige i Spanien. Derudover findes den dybe slugt El Tajo.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!