En studietur med strand, kunst & kultur

Tag på studietur til Malaga! Malaga er en smuk gammel havneby beliggende i den spanske region Andalusien. Byen har spor tilbage til romertiden, og både kulturen, kunsten og arkitekturen er påvirket af det romerske og arabiske folkefærd, som engang herskede i byen.

Oplev den hyggelige, spanske charme og den sydspanske arkitektur, når det er bedst. Malaga byder på shopping, forlystelser, sandstrande, kultur og historiske seværdigheder. Malaga er desuden fødeby for den verdensberømte kunstner Pablo Picasso, og byen med ca. 550.000 indbyggere byder da også på et stort museum med hele 200 af Picassos værker. På jeres studietur til Malaga må I endelig ikke gå glip af et fejende Flamenco-show eller de mange hyggelige tapasbarer, der findes rundt omkring i byen.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Studietur til Malaga

Malaga m/fly 5 dage/4 nætter
Fra kr. 2.450,- pr. person
v/min. 15 betalende deltagere

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Malaga t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter
  • 1 stk. bagage + håndbagage
  • 4 nætter i flersengsværelser på hostel inkl. morgenmad
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsforsikring

Prisen er gældende ved min. 15 betalende deltagere og er baseret på rejse i 2017. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.

Det er også muligt at flyve direkte fra Aalborg og Billund!

Aktivitetsmuligheder

Alcazaba: Byens berømte vartegn – en maurisk fæstning, der oprindeligt er fra 700-tallet, mens det meste af strukturen er fra 1100-tallet. Fortet har fungeret som palads for Malagas herskere og har tidligere bestået af mere end 100 tårne og moskéer. Alcazaba er bygget på en skråning og har udsigt over havnen og store dele af byen.
Plaza de la Constitucion: Malagas midtpunkt, som er centrum for nytår, den årlige byfest, påskeugen og andre officielle begivenheder. I forlængelse af pladsen findes gaden Calle Larios, som er en shopping-gågade, der summer af liv.
Manquita – Malagas katedral: Den majestætiske katedral er blandt de lokale kendt som “den enarmede dame”, fordi den oprindeligt skulle have haft to tårne og ikke kun det ene, som den grundet pengemangel endte med. Katedralen byder på en stemning, der emmer af storhed, skønhed og spiritisme. Oplev blandt andet de fantastiske træudskæringer fra 1600-tallet.
Picasso-museet: Besøg det store Picasso-museum med 200 af hans kunstværker eller besøg hans fødehjem på Plaza de Merced, hvor der er udstillet billeder og genstande fra Picassos liv.
Castillo de Gibralfaro: Det gamle borganlæg er en af Malagas mest berømte seværdigheder. Castillo de Gibralfaro er beliggende på toppen af et bjerg, hvorfor der er en perfekt udsigt ud over Malaga by, Middelhavet og ikke mindst Alcazaba, som findes lige neden for borgen.
La Conception Botanical Garden: Et par kilometer nord for centrum findes Malagas botaniske have, som regnes for at være blandt de smukkeste i verden. Nyd synet og duften af de tropiske og subtropiske haver.
Plaza de Toros La Malagueta: Malagas traditionelle tyrefægterarena, der blev bygget i 1874, og som stadig bruges i dag.
Teatro Romano: Et gammelt romersk teater, der er beliggende i nærheden af Alcazaba. Ruinerne blev udgravet i 1950’erne.
Playa de la Caleta: En af Malagas mange strande. Her finder I en rolig atmosfære med mulighed for diverse strandaktiviteter. Fra Caleta-stranden er der en fin udsigt til havnen i Malaga.
Estadio La Rosaleda: Hjemmebane for fodboldklubben Malaga CF, der spiller i den bedste spanske liga. Der er mulighed for at få en rundvisning på stadionet.
Statue af H.C. Andersen: I Malaga finder I en statue af H.C. Andersen. Den verdensberømte forfatter var meget betaget af Malaga samt indbyggernes åbenhed og interesse. Skulpturen blev indviet i 2005 i anledningen af 200-året for H.C. Andersens fødselsdag.

Udflugtsmuligheder

Cueva de Nerja: Drypstenshulerne beliggende udenfor byen Nerja er Spaniens tredjestørste turistattraktion. Grotterne, som blev opdaget i 1969, er nogle af de største og flotteste i verden. Cueva de Nerja er beliggende ca. 60 km. fra Malaga.
Gibraltar: Et par timers kørsel fra Malaga findes Gibraltar, som er en 6,5 kvm. klippe-halvø, der er britisk oversøisk territorium. En perfekt destination for en heldagsudflugt, hvor der er mulighed for at besøge den smukke drypstenshule St. Michaels Grotte og desuden nyde udsigten til Afrika fra Upper Rock.
Udflugt til Ronda: I Ronda findes den historiske tyrefægtningsarena La Maestranza, der er en af de ældste, mest charmerende og traditionsrige i Spanien. Derudover findes den dybe slugt El Tajo.

Studietur til MalagaStudietur til Malaga