Tag på studietur til Milano - en international metropol
Priser fra kr. 1.995,- pr. person

Tag på studietur til Milano i skønne Norditalien – landets rigeste by samt landets handels- og finanscentrum. Milano er centrum for den højeste mode og berømt for sine designerbutikker. En hektisk og international metropol med mange seværdigheder – en by med liv og farver.

Nogle af de spændende seværdigheder tæller blandt andet domkirke, klosterkirke, operahus, shoppingcentre samt det kendte fodboldstadion San Siro, som er hjemmebane for både AC Milan og Inter.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisen inkluderer (5 dage/4 nætter):

Flyrejse København – Milano t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter.
4 x overnatning i flersengsværelse på vandrehjem med eget bad/toilet
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Turistskat skal betales direkte til indkvarteringstedet.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Milano?

Studietur til Milano

Domkirken

Gotisk vidunder med 135 tårne og 3.200 helgenstatuer. Domkirken blev oprindeligt bygget og dedikeret til Jomfru Maria og var knap seks århundreder om at blive til. Det er i dag Italiens største – og verdens fjerdestørste – domkirke.

Studietur til Milano

Den Sidste Nadver

Leonardo Da Vincis mesterværk “Den Sidste Nadver”, som blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 1980, findes i Santa Maria delle Grazie-kirken i Milano. Måske et af verdens mest berømte kunstværker.

Studietur til Milano

Galleria Vittorio Emanuele II

En af verdens ældste og smukkeste butiksarkader med eksklusive modebutikker. Arkitekturen med den imponerende glaskuppel er i sig selv et besøg værd.

Studietur til Milano

Castello Sforzesco

Historisk slot, som tidligere var hjem for den kongelige Visconti-familie. Slottet rummer i dag nogle af byens bedste gallerier og musser, heriblandt et museum for oldtidskunst.

Studietur til Milano

Pinacoteca di Brera

Verdenskendt kunstgalleri grundlagt af Napoleon. Museet åbnede i 1809 og rummer værker af bl.a. Andrea Mantegna, Tintoretto, Piero della Francesca og Rafael.

Studietur til Milano

La Scala-teatret

Berømt teater, hvor der i århundreder har opført både opera-, ballet og musikforestillinger. Her findes også et museum, får I kan få indblik i italiensk opera og teatrets historie.

Studietur til Milano

Chiesa di San Maurizio

Kirke fra det 16. århundrede kendt for sine vægge med fresker og for sit arkæologiske museum, der ligger i et historisk kloster. Kirkens historie går mere end 500 år tilbage, og mange af de originale detaljer findes stadigvæk.

Studietur til Milano

Leonardo da Vinci Tekniske Museum

Museet er opkaldt efter manden, som beherskede kunst, videnskab og teknik. Her er også en afdeling, hvor du selv kan prøve nogle af de tekniske opfindelser.

Studietur til Milano

Madkultur

Man kan ikke besøge Italien uden at smage en klassisk pizza, som kendetegnes ved – i forhold til Danmark – meget mindre kødfyld og meget mere ost. Smag også italiensk Gelato-is, der smager som en drøm.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!