Udforsk Italiens internationale metropol

Tag på studietur og oplev skønne Milano i Norditalien – landets rigeste by samt landets handels- og finanscentrum. Milano er centrum for den højeste mode og berømt for sine designerbutikker. En hektisk og international metropol med mange seværdigheder – en by med liv og farver.

Nogle af de spændende seværdigheder tæller blandt andet domkirke, klosterkirke, operahus, shoppingcentre samt det kendte fodboldstadion San Siro, som er hjemmebane for både AC Milan og Inter.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Studietur til Milano

   Milano m/ fly 5 dage/4 nætter
   Fra kr. 1.995,- pr. person

5 dage/4 nætter fra kr. 1.995,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Milano t/r med Easy Jet inkl. lufthavnsafgifter/skatter.
  • 4 nætter i flersengsværelse på vandrehjem med eget bad/toilet. Tillæg for mindre type værelser.
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsrisiko.

Turistskat på € 2,- pr. person pr. nat skal betales direkte til indkvarteringstedet.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.

Besøgsprogram

Der er rig mulighed for et alsidigt besøgsprogram på jeres studietur til Milano.

Domkirken – Gotisk vidunder med 135 tårne og 3.200 helgenstatuer. Domkirken blev oprindeligt bygget og dedikeret til Jomfru Maria og var knap seks århundreder om at blive til. Det er i dag Italiens største – og verdens fjerdestørste – domkirke.
Santa Maria delle Grazie – Klosterkirken med Leonardo Da Vincis mesterværk “Den Sidste Nadver”, som blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 1980.
Galleria Vittorio Emanuele II – En af verdens ældste butiksarkader med eksklusive modebutikker. Den smukke arkitektur er i sig selv et besøg værd.
Castello Sforsezo – Historisk slot, som tidligere var hjem for den kongelige Visconti-familie.
Pinacoteca di Brera – Verdenskendt kunstgalleri med værker af bl.a. Raphael og Rembrandt.
Chiesa di San Maurizio – Smuk kirke fra det 16. århundrede kendt for sine vægge med detaljerede fresker samt for sit arkæologiske museum.
La Scala – Milanos berømte teater, som regnes blandt de tre bedste operahuse i verden.
San Siro Stadion – Hjemmebane for fodboldklubberne Inter og AC Milan med plads til 85.000 tilskuere. Kom på rundtur og oplev stadion indefra, eksempelvis omklædningsrummene, pressezonen og spillertunnellen.
Leonardo da Vinci Tekniske Museum – Opkaldt efter manden, som beherskede kunst, videnskab og teknik. Museet har også en afdeling, hvor du selv kan prøve nogle af de tekniske opfindelser.
Shopping – Eksempelvis Outlet DMagazine med mærkevarer til lavpris og Galleria Vittorio Emanuele – et imponerende halvt indendørs og halvt udendørs shoppingmall, som er et af Europas mest spektakulære shoppingcentre.
Madkultur – Man kan ikke besøge Italien uden at smage en klassisk pizza, som kendetegnes ved – i forhold til Danmark – meget mindre kødfyld og meget mere ost. Smag også italiensk Gelato-is, der smager som en drøm.

 

Studietur til Milano Studietur til Milano